Mengen & Roeren

Ieder product heeft unieke eigenschappen. Als u verschillende producten wilt mengen, is de keuze voor de juiste techniek essentieel. Driessen United Blenders beschikt over een breed scala aan mengers voor zowel ADR als niet-ADR goederen. Bij elk product houden wij rekening met temperatuurgevoeligheid, korrelgrootte, wrijvingscoëfficiënt, oplosbaarheid, hardheid, viscositeit en aggregatievorm.

Ik ben geïnteresseerd

Aanvullende opmerkingen
Of neem contact met ons op+31 493 750 600

Vaste stoffen

Vaste stoffen

Nautamengers: 700 - 4.000 liter. Bijzonder geschikt voor het inmengen van vloeistoffen in vaste stoffen, nagenoeg geen warmteontwikkeling, geschikt voor kleine batches. Lintmengers: 10.000 liter. Bijzonder geschikt voor producten met een hoge wrijvingscoëfficiënt, voor het opnieuw mengen van een mengsel, grote batches.

Vloeistoffen

Vloeistoffen

Voor de handling van vloeistoffen heeft Driessen United Blenders de mogelijkheid om producten op te warmen tot 55°C, voor een gemakkelijke verwerking van (hoog viscose) producten. Dit garandeert niet alleen een efficiënte belading en/of lossing maar minimaliseert tevens productverlies.

Contact opnemen Of bel +31 (0)493 750 600