Tekst

about us

Driessen United Blenders, een lange familietraditie

Driessen United Blenders is een echt familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan zet. We hebben een lange traditie in mengen en logistiek. Hiermee voelen we ons verbonden, we ontwikkelden er ons vakmanschap en deden er onze investeringen.

 

Neem contact op

Tekst

Een vooraanstaand bedrijf in mengen en logistiek

Sinds 1932 groeide Driessen uit tot een vooraanstaand bedrijf met 8 hectare aan faciliteiten voor de inname, opslag, logistiek, het zeven, mengen, ompakken en het afvullen van poeders en vloeistoffen. Driessen United Blenders ontwikkelden zich tot een efficiënte organisatie, met korte lijnen en 125 vakbekwame medewerkers waarvoor we ons verantwoordelijk voelen.

Tekst

Onze toekomst als onafhankelijke partner in food

Driessen gelooft in de toekomst van de levensmiddelenindustrie en in de ontwikkeling van goede, betaalbare én duurzame voeding om de alsmaar groeiende wereldbevolking te voeden. We zien toekomst in ons bedrijf als een onafhankelijke partner. Neutraal en écht anders dan distributeurs en handelshuizen. Alles in één hand, alles onder één dak. Daarom blijven we investeren. In kennis, faciliteiten, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Aangezien dat voor ons net zo belangrijk is als voor u.