Afbeelding bij artikel
driessen united blenders - business park
10 October 2020

Een corona-proof kennismaking met Driessen United Blenders

Body tekst

Het aantal dagelijkse coronabesmettingen in Nederland stijgt helaas nog steeds. Vanuit de overheid luidt het advies om zo min mogelijk mensen te bezoeken en om afstand te houden. Hier geeft Driessen United Blenders uiteraard ook gehoor aan. Veiligheid voorop, zowel voor u als voor onze collega’s. Naast overige maatregelen die zijn getroffen, kiezen wij er ook voor om voor nu even geen fysieke rondleidingen meer te geven door onze productieruimten.  

 

Online rondleiding

Dit is een moeilijke beslissing, want wij begrijpen goed dat het voor u belangrijk is om de productieruimte te zien om een compleet beeld te krijgen van Driessen United Blenders. Om toch een goed beeld te krijgen hebben wij samen met React Online een digitale online rondleiding ontwikkeld. Deze rondleiding biedt de mogelijkheid om de productieruimtes van dichtbij te bekijken en in te zoomen op de details, zonder daadwerkelijk de productieruimtes te betreden.

 

Deze online rondleiding kan gedeeld worden via Microsoft Teams of tijdens een persoonlijke afspraak op uiteraard 1,5 meter afstand.

 

Bij interesse in onze online rondleiding, neem contact op met onze sales manager, Rob Lurvink. 06 50290180