Tekst

our specialities

Mengen en dispergeren van poeders en vloeistoffen

Driessen mengt, maakt oplossingen en dispergeert alle mogelijke droge en vloeibare grondstoffen in elke denkbare combinatie voor de levensmiddelenindustrie. We mengen poeders met poeders, vloeistoffen met vloeistoffen en vloeistoffen met poeders (en vice versa). Door onze uitgebreide kennis en ervaring met mengen, oplossen en dispergeren weten we raad met complexe producteigenschappen zoals delicate, kleverige, pasteuze, instabiele en segregatie gevoelige grondstoffen. Daarvoor selecteren we de beste technieken uit ons eigen assortiment mengers.

 

Neem contact op

Tekst

complete maatwerk dienstverlening

Het mengen van grondstoffen bieden we aan in combinatie met de inname vanuit elk denkbare verpakking en met breken, zeven, free flowing maken, metaaldetectie, labonderzoek, verpakken en logistiek. Zo bent u zeker van een complete en maatwerk dienstverlening voor uw product.


Mengen van poeders met poeders

Driessen United Blenders mengt poeders, korrels, granulaten en vlokken voor haar relaties in orders vanaf  ca 1000 kg. We zijn specialist in het mengen van bijvoorbeeld bakkerijproducten, sportsupplementen, rendementsverbeteraars, premixen, gist, functionele ingrediënten, melkeiwitten, lactaten en gebrande suikers. Met onze gespecialiseerde apparatuur doseren we (micro)ingrediënten uiterst exact. We kunnen mengen, free flowing maken en voorbehandelen in onze warmtekamer. Dankzij ons assortiment lintmengers, paddle mengers en conische mengers hebben we altijd de juiste techniek voorhanden om uw kwetsbare of lastig mengbare grondstoffen homogeen te mengen bij de meest optimale temperatuur en mengtijd.

Icon blending solids
Er zijn op dit moment geen specialiteiten beschikbaar voor deze categorie.

Mengen van vloeistoffen in poeders

Driessen United Blenders brengt tot 30% vloeistof aan op poeders. Vloeistoffen en emulsies als vet, oliën,  aroma’s, functionele ingrediënten en kleurstoffen, brengen we uiterst exact aan op poeders. We gebruiken daarbij onze meest geschikte doseer- en mengtechniek in combinatie met de juiste temperatuur en mengtijd.

Icon blend liquids in solid
Er zijn op dit moment geen specialiteiten beschikbaar voor deze categorie.

Mengen van poeders in vloeistoffen

Driessen is gespecialiseerd in het oplossen van fijnkorrelige stoffen en poeders als bijvoorbeeld citroenzuur, kaliumsorbaat, melkzuur, lecithine, vitamines, mineralen en aroma’s in vloeistoffen en oliën, Met onze gespecialiseerde vloeistofmengers maken we mengsels en oplossingen vanaf 1000 liter tot 30.000 liter per batch, tot uiterst homogene mengsels, met de juiste eigenschappen. Dat doen we onder de meest ideale omstandigheden zoals de juiste temperatuur en mengtijd.

Icon blending solid and liquid
Er zijn op dit moment geen specialiteiten beschikbaar voor deze categorie.

Mengen van vloeistoffen met vloeistoffen

Bij Driessen mengen we vloeistoffen, maken we emulsies en verdunnen we vloeistoffen in opdracht van onze klanten. We investeren daarvoor al meer dan 50 jaar in gespecialiseerde doseer- en mengtechnieken en in faciliteiten voor het creëren van de juiste viscositeit. Voorafgaand aan het mengproces, kunnen we voormengen en oplossingen produceren. Zo vermengen we zelfs de lastigste vloeistoffen en emulsies tot een uiterst nauwkeurig en homogeen eindproduct. We verpakken eindproducten voor onze klanten in bulk en consumentenverpakkingen. Dat kan in flessen en potten vanaf 100 ml tot aan IBC’s, drums en complete tankwagens.

Icon blend liquids
Er zijn op dit moment geen specialiteiten beschikbaar voor deze categorie.