Tekst

we toll your blend

Driessen United Blenders is al ruim 50 jaar specialist in het mengen van droge en vloeibare grondstoffen in elke denkbare combinatie.

We mengen poeders met poeders, poeders met vloeistoffen en vloeistoffen met vloeistoffen. We gebruiken daarvoor ons eigen brede scala aan mengtechnieken van de beste merken. Goed onderhouden en altijd klaar voor gebruik.

 

Neem contact op

Tekst

Complexe producteigenschappen, uiteenlopende volumes en specifieke eisen?

Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar het beste recept. We bedenken, analyseren en controleren intensief. Maar bovenal testen we onze oplossingen voor uw vraag in de praktijk. Zo bent u voorafgaande aan een productie zeker van de juiste oplossing. Of het nu gaat om kwaliteit, kosten of doelmatigheid.

Tekst

be inspired by our solutions

Snel, flexibel en betrouwbaar. Driessen United Blenders investeert al 50 jaar in een slimme en efficiënte productielocatie om echt klantgericht te kunnen werken. Opslag, prebatch, mengen, afvullen en verpakken functioneren bij ons los van elkaar. Modulair kunnen we daardoor snel en makkelijk combineren met een keur aan productietechnieken met voor u de juiste snelheid, capaciteit en kwaliteit. Elke stap krijgt bij ons de volle aandacht terwijl we gemakkelijk kunnen controleren na elke fase in het productieproces.

Linker kolom

impressed by our standards

Veilige, verantwoorde en eerlijke producten die voldoen aan de eisen die u en uw afnemers er aan stellen. Driessen United Blenders heeft een uitgebreid machinepark en gespecialiseerde productieruimtes ondergebracht in goed afgesloten, geconditioneerde compartimenten. Daarbinnen ontwerpen wij uw productieproces exact op maat volgens de gewenste kwaliteitsstandaarden of vergunningen. Zo brengen wij uitgesproken kwaliteit heel dichtbij.

Rechter kolom

we prove our excellence

Niet voor niets zijn veel grote vooraanstaande levensmiddelenproducenten bij ons vaste klant. Kwaliteit is pas kwaliteit als het echt aan alle eisen voldoet. Niet alleen beschikken we zelf over vrijwel alle denkbare certificeringen voor de foodindustrie. We voldoen ook graag aan uw eigen specifieke SLA of aan de specifieke eisen van uw afnemers. Aan interne audits en audits van uw klant werken we natuurlijk graag mee.

Tekst

engineer your solution

Snelheid, flexibiliteit en maatwerk oplossingen. Dat is waar Driessen United Blenders zich in onderscheidt. Zeker als het gaat om nieuwe machines, speciale aanpassingen en toegesneden techniek. Dankzij ons eigen team van engineers en lokale (toe)leveranciers, creëren we voor u in no-time het juiste productieproces. In ons eigen lab testen we gedegen elke stap in de praktijk. We bepalen samen wat het beste werkt. Dat biedt u en ons vooraf alle zekerheid.

Linker kolom

we smoothen your operation

Driessen United Blenders biedt bedrijven in de voedingsindustrie, een gespecialiseerde faciliteit voor mengen, extruderen, ompakken, verpakken, opslag, douane en logistiek. Met altijd één vaste aanspreekpartner binnen ons bedrijf die uw zaken kent, uw belangen behartigt en voelt als een échte collega. Voor bedrijven in de food zijn we dé praktische uitkomst als het gaat om productontwikkeling, kwaliteit, arbeid-, tijd- en kostenbesparing, Of het nu gaat om innovatie, extra capaciteit, meer rendement of specialisaties waar u zelf wellicht onvoldoende mogelijkheden voor heeft.

Rechter kolom

we improve ourselves

Continu verbeteren! Dat doen we het liefst samen met onze klant.

Door te werken met multidisciplinaire teams, regelmatige business reviews en kwaliteitsdriehoeken. Maar natuurlijk ook door opleiden, trainen en het vastleggen en delen van ervaringen uit onze brede praktijk.