Tekst

your industry

Specialist in uw sector

Bij Driessen United Blenders zijn we gespecialiseerd in houdbare en hygroscopische producten voor de voedingsindustrie.

Zo hebben we uitgebreide ervaring met bakkerijproducten, zuivel, drank, cacao, ijs, zoetwaren, sportdranken, dieetvoeding, soepen, sauzen, kruiden, additieven en krokante coatings voor vlees, vis, snacks en vlees vervangende producten. We hebben de juiste technieken, kennis en ervaring. Ook als het gaat om complexe situaties, lastige producten of slecht passende oplages. We begrijpen uw industrie en de eisen en wensen van uw afnemers.

 

Neem contact op

Tekst

Geheimhouding en respect

Bij Driessen houden we van open relaties, van samen werken en samen leren. Innovaties uit de ene branche passen we graag toe in nieuwe sectoren. Uiteraard met in acht neming van geheimhouding en respect voor intellectueel eigendom. Een NDA is daarbij uiteraard het vertrekpunt.

Media
Allergenenscheppen
Tekst

kwaliteit en cross contaminatie

Kwaliteit staat bij Driessen United Blenders centraal. Dit gaat verder dan alleen onze uitgebreide certificeringen en begint bij de lay-out van onze fabrieken. Onze gecompartimenteerde productieruimten vormen hier de basis. Elke installatie staat bij ons in een aparte ruimte. Grondstoffen gaan per batch naar binnen en naar buiten. Tijdens de productie is een compartiment gesloten. Na iedere productie wordt de installatie en de ruimte nat gereinigd en vervolgens gedroogd. Deze manier van werken zorgt ervoor dat cross-contaminatie voorkomen wordt en er veilig en efficiënt geproduceerd wordt.