Ompakken & Verpakken

Al of niet in combinatie met het mengen van uw producten kunnen wij uw product van en naar iedere verpakking ompakken. 500 gram zakjes, 25 kg zakken, emmers, drums, Bigbags, IBC’s of een 25000 kg bulkauto, wij zijn ingericht op al uw vragen en wensen. Wij vullen zowel ADR- als niet ADR goederen af.

Ik ben geïnteresseerd

Aanvullende opmerkingen
Of neem contact met ons op+31 493 750 600

Verpakkingen

Verpakkingen

U kunt uw eigen verpakkingen en/of etiketten aanleveren. Driessen United Blenders beschikt altijd over een grote en gevarieerde voorraad neutrale verpakkingen. Wij leveren desgewenst uw verpakkingen, omdozen en pallets. Deze labellen of bedrukken we volgens uw specifieke wensen.

Zeven

Zeven

De processen mengen en afvullen kunnen gecombineerd worden met zeven. Afhankelijk van het product wordt hiervoor de juiste zeeftechniek ingezet. Wij beschikken over schud-, centrifugaal- en compacte trilzeven met zeer hoge capaciteit om verontreinigingen te verwijderen, te ontstoffen of fracties te scheiden.

Metaaldetectie

Metaaldetectie

Metaaldetectie en/of magneten kunnen naar wens bij iedere processtap worden ingezet.

Freeflowing

Freeflowing

Driessen United Blenders beschikt over jarenlange ervaring in het free flowing maken van producten. Wij maken gebruik van speciale technieken om zonder te malen hard geworden of samengeklonterde producten weer free flowing te maken - als u dat wenst direct voor uitlevering, zodat uw productieproces ongestoord verloopt.

Contact opnemen Of bel +31 (0)493 750 600