Opslag

Driessen United Blenders beschikt over ongeveer 65.000 m2 opslagfaciliteiten voor diverse typen producten in zowel (inrij)stellingen als blokstapeling. Voor ieder product wordt de optimale prijs/kwaliteit verhouding gezocht. Uw goederen kunnen dedicated of in een van onze verzamelmagazijnen worden opgeslagen.

Ik ben geïnteresseerd

Aanvullende opmerkingen
Of neem contact met ons op+31 493 750 600

ADR opslag

ADR opslag

Driessen United Blenders heeft uitgebreide mogelijkheden om goederen conform PG515 richtlijn op te slaan in de ADR klasses 8 en 9 en daarnaast ook de geclassificeerde goederen Xi, Xn, en C.

Relatieve vochtigheid

Relatieve vochtigheid

Hygroscopische producten hebben de neiging om na verloop van tijd hard te worden. Wij beschikken over speciale ruimtes (tot 2800 m2) waar de relatieve vochtigheid beheerst kan worden tot een niveau van 20% relatieve luchtvochtigheid. Productie kan plaatsvinden onder gecontroleerde omstandigheden van 30-35% RV

Koelopslag

Koelopslag

Wij kunnen uw goederen conditioneren op een niveau van +4°C onder HACCP condities, dedicated of in één van onze algemene magazijnen.

Veiligheid & camerabewaking

Veiligheid & camerabewaking

Al onze magazijnen, productieruimtes en terreinen worden continu bewaakt met camera’s. Zowel beelden van inslag, uitslag als productie worden bewaard. Onze opslagmagazijnen zijn voorzien van automatische brandblusinstallaties zodat uw producten veilig zijn opgeslagen.

Contact opnemen Of bel +31 (0)493 750 600