Tekst

knowledge, reliability and customer focus

Driessen United Blenders is een echt familiebedrijf met een lange traditie in mengen en logistiek. Hiermee voelen we ons verbonden, we ontwikkelden er ons vakmanschap en deden er onze investeringen. Geen wonder dus dat kennis, betrouwbaarheid en klantgerichtheid voor ons net zo belangrijk zijn als voor u.

Tekst

packaging to add
the right value

Verpakken of ompakken in de meest praktische verpakking voor uw product, afnemer of de verdere verwerking in een proces. Misschien zelfs in uw eigen huisstijl en met de uitstraling die past bij uw product of bedrijf. Driessen United Blenders kent de eisen, wensen en wereld van verpakken. Ook al veranderen die soms snel. Als flexibele partner verpakken we in elke gewenste verpakking van 200 gram tot 25.000 kilo. 

 

Meer weten

Tekst

optimize your logistics
supply chain

Over land, zee of door de lucht. Driessen United Blenders begrijpt al sinds 1932 het belang van wereldwijde logistiek. Terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten, regisseren wij de aanvoer, opslag en afvoer van uw grondstoffen en eindproducten. We investeerden daarvoor in eigen magazijnen, wagenpark en bemiddelen voor u in lucht- en zeevracht. Onze eigen douane-afdeling beperkt voor u hindernissen tijdens im- en export.

 

Meer weten